Обирай улюблені пазли для своєї малечі

Певно не всі батьки знають, чим саме корисні дитячі пазли. Поміркуємо, скільки користі може подарувати дитині така проста, здавалось би, гра. Під час складання малеча розвиває — навіть не відчуваючи цього — свої навички, а коли остання деталь завершує картинку, дитина отримає сильне задоволення. Які ж навички розвиваються за допомогою пазлів для дітей? Опрацьовується дрібна моторика, поліпшується координація окремих малих м’язів, зв'язок рук та очей. Також дитячі пазли купити корисно для допомоги у подальшому навчанні: малечі з досвідом складання елементів простіше писати чи малювати. 

пазли для дітей купити TAKA MAKA

Корисна розвага позитивно впливає на розвиток міркування та прийняття рішень. До речі, пазли дитячі можуть подарувати дуже важливу рису характеру — впевненість. А ще така забавка буде корисною для ефективного вивчення форм, кольорів, видів тварин тощо, адже педагогами вже доведено, що пазли не лише допомагають вивчати світ навколо, а також зацікавлюють до навчання загалом. 

Як вибрати пазли для найменших — поради від Така Мака

Ще одна перевага — покращення соціальних взаємодій: під час складання дитина ставить запитання, просить допомоги чи ділиться власними досягненнями! Ось чому батьки часто вибирають пазли для дітей. Проте варто приділити увагу саме вибору гри. Поміркуємо, як це краще зробити, щоб вибраний варіант був цікавим та корисним для конкретної дитини. Taka-maka пропонує рекомендації, як правильно вибрати пазли для найменших:

готовоГоловне правило — кількість елементів має відповідати віку дитини. Занадто складні пазли незрозумілі для малечі. 
готовоІснують різні види головоломок. Для першого знайомства краще купити пазли для дітей з великих та об’ємних елементів по типу вставок. Складати їх простіше, що призводить до результату швидше та поступово вчить розуміти складні варіанти ігор. 
готовоТематика пазлів має дуже важливе значення. Чим цікавиться ваша дитина? Спостерігайте за характером та інтересами малечі та спробуйте замовити дитячі пазли за вибраною темою. Комусь цікаві тварини, комусь автівки, комусь — геометричні форми. 
готовоСьогодні виробники пропонують пазли для дітей, купити які можна за видом матеріалу елементів. Класичні приклади — дерево (ідеальне рішення, проте варто перевіряти якість деталей), пінопласт (хороший варіант, але не для найменших) та картон (він швидко псується, хоча є безпечним та зручним матеріалом). 
готовоСкладність пазлів залежить від типу зображення. Графічні малюнки ліпше підходять для найменших, а пазли зі світлинами вважаються складнішими. 
готовоДля знайомства з дитячими пазлами краще вибирати моделі з простими формами елементів, навіть прямокрутниками чи іншими типами без зміни класичної форми. Старшим дітям цікаві саме деталі нерівної форми. 

Серед пазлів для дітей від бюро настільних ігор Така Мака можна вибрати нетипові цікаві складанки для малечі, виконані з любов’ю, якісним дизайном та з натуральних безпечних матеріалів. 

Магазин, де зручно вибрати й купити дитячі пазли 

замовити дитячі пазли

Перше знайомство зі світом складанок за допомогою якісних ігор від takamaka.com.ua подарує дитині задоволення та стане найкращим кроком для розвитку. Українське бюро настолок створює нетипові унікальні забавки для дітей будь-якого віку. Ви можете підібрати та купити дитячі пазли відповідно інтересам дитини та її характеру. 

Така Мака — це висока якість виробництва, досвід фахівців та бездоганний дизайн. Виробник співпрацює з найкращими ілюстраторами, а тому пазли для дітей від ТакаМака завжди зроблені з красивими та милими малюнками. Якщо ваша малеча вже полюбила складанки, в інтернет-магазині ви можете замовити дійсно нестандартні варіанти та порадувати вашу малечу цікавими унікальними пазликами. 

keyboard_arrow_up