Від ідеї до реалізації — Твій успішний проєкт втілення власної настільної гри з Takamaka

Чи можливо бути щасливим як безтурботна дитина хоча б трішечки? Так, бюро настільних ігор Така Мака запевнює, що це реально, а шлях до цього лежить через мрії та вільну фантазію. А ми допомагаємо розширювати відчуття прекрасного, розвивати мислення та давати волю позитивним емоціям: наша команда створює унікальні та цікаві настільні ігри українською. Граючи в них, ви щиро насолоджуєтеся процесом, ваш інтелект просто танцює, а фантазія не бачить кордонів.

Настільні ігри власноруч такамака

Як створити настільну гру разом з командою Така Мака

Вітаємо кожну творчу людину, яка відчуває в собі силу та бажання створювати цікаве та прекрасне — ми знаємо, як створити власну настільну гру, Така Мака із задоволенням пропонує свої можливості — а їх багато. Мабуть, ви вже маєте власну ідею та бажаєте втілити в життя грандіозний проєкт? Ми віримо в кожного та пропонуємо корисну та вигідну співпрацю для творчих людей, художників, креаторів та авторів цікавих ідей.

 виробник ігор Taka Maka

 

Багато людей бажають купити настільну гру унікального типу, але ж її можна створити. А зробити це допоможе виробник ігор Taka Maka, який гарантує:

  • цікавий та виключно продуктивний процес;
  • високоякісний продукт як результат співпраці;
  • найкращі умови — вони завжди відкриті та вигідні для наших авторів.

Власники цікавих механік ігор чи унікальних ідей разом з нашими фахівцями можуть створювати настільні ігри українською: ми чекаємо від вас інформацію (дизайн, правила тощо) та пропонуємо якісну аналітику та перевірку, а з рештою — готовий продукт, який потрапить до прилавків магазинів. Настільні ігри власноруч — це мрія, яка реалізується завдяки нашому великому досвіду та професійності нашої команди. Ми співпрацюватимемо в кілька етапів:

  1. ви надсилаєте нам правила, механіку та іншу інформацію;
  2. ми її перевіряємо та тестуємо;
  3. потім відбувається процес розробки кожного елемента;
  4. результат — стильні унікальні настільні ігри замовити вже можуть клієнти провідних магазинів.

Разом з Така Мака ваша фантазія оживає, а власна гра потрапляє до широкої аудиторії гравців.

Унікальні настільні ігри купити оптом від Така Мака — це ефективно для вашого магазину

До речі, з нами сьогодні співпрацюють відомі магазини та мережі, а кожного нового замовника ми зустрічаємо з прозорими умовами та вигідними пропозиціями. З настільними іграми від виробника Така Мака ви можете покращити свій асортимент та зацікавити клієнтів. А якщо ви є корпоративним замовником та бажаєте отримати виключно унікальний продукт для вашої компанії, обов’язково зверніться до нас: ми розробимо чи адаптуємо під ваші запити будь-який цікавий проєкт. Усі готовінастільні ігри купити гуртом завжди можна на вигідних умовах співпраці. До речі, з нами працюють відомі магазини та гуртові клієнти. Вам, напевно, знайомі такі назви: Будинок Іграшки, Віват Канцелярія, Акварель, Антошка, Монако, Планета ігор, Книгарня “Є”, Октопус чи UA made. Приєднуйтеся до цієї команди та отримуйте цікаві настільні ігри takamaka.com.ua.

keyboard_arrow_up