Твоя ідея може стати реальністю — запропонуй свою настолку для розробки Taka Maкa

Настільна гра — ваше хобі та ви вже гралися в усі класичні та сучасні ігри? Ви вважаєте себе рекордсменом та найголовнішим знавцем і маєте власні ідеї? Бюро ігор Така Мака вже тут — ми рятуємо вас. Якщо ви вигадали щось цікаве та незвичайне, але не знаєте, як втілити ваш проєкт в життя, ми пропонуємо вигідну співпрацю. Разом з нашою командою ваші ідеї будуть реалізовані якісно, сучасно та стильно. Адже Така Мака — це не лише магазин настільних ігор, а ще досвідчений реалізатор цікавих задумів!

купити настільні ігри така мака

Як ваша власна настільна гра може з’явитися на світ

Професійна команда TAKA MAKA співпрацює з авторами цікавих задумів та нових ідей. Ми пропонуємо вигідні умови для всіх, хто має нестандартну концепцію чи механіку. Якщо ваша настільна гра є лише задумом або вона розроблена та відтестована, Така Мака рада готова працювати над вашим проєктом. Найголовніше, що ми пропонуємо — дуже зручні умови співпраці. А результат — втілення всіх ваших задумів в життя.

настільні ігри Така Мака

Напевно, проєкт вашої гри вже є цікавим для друзів, отже, завдяки нам він може стати відомим для тисяч користувачів! Інтернет-магазин настільних ігор Така Мака пропонує відкриті умови та розповідає про етапи співпраці:

Просто надішліть за допомогою пошти ваш проєкт, ми гарантуємо конфіденційність. Приймаємо настільні ігри українською з описом та готовими правилами, ескізом оформлення та урахуванням необхідних елементів.
Якщо ваші сучасні настільні ігри цікаві, ми пропонуємо вигідні умови та вкажемо вас як автора ідеї, механіки чи всієї гри. Термін розглядання триватиме не більше трьох місяців. За цей час ми уважно проаналізуємо кожну складову проєкту.

Цей термін складається з кількох етапів.

На першому етапі Така Мака проводить повноцінну роботу з метою вибрати та зробити унікальні настільні ігри українського виробництва:

  1. Аналіз схожих механік, визначення унікальності та тематики, кількості гравців та їхньої вікової категорії. Також ми визначаємо майбутню вартість гри та аналізуємо, який дизайн краще вибрати.
  2. Детальне тестування гри в різних фокус-групах.
  3. Закінчуємо цей етап прийняттям рішення про потребу у доопрацюванні.

Другий етап— розрахунок собівартості з подальшим формуванням кінцевої ціни гри. Ми аналізуємо кожну деталь, а також конкурентоспроможність готового продукту.

Рішення про виготовлення настільної гри. Варто заздалегідь розповісти про важливі критерії цього рішення:

особливості авторської механіки;
розрахунок усіх параметрів гри;
визначення різновиду забавки;
дизайн проєкту;
виготовлення комплектації та коробки;
рішення про рекомендовану роздрібну ціну.

Кінцевий етап — безпосередньо переговори з автором, а також узгодження умов нашого спільного договору. Після всіх зазначених кроків незабаром ви отримаєте готовий продукт, а інші люди зможуть купити настільну гру, що створена за вашим власним задумом!

Сучасні настільні ігри з’являються на світ разом з Така Мака

Наша команда завжди рада бачити цікаві проєкти та нестандартні задуми. Ми пропонуємо найкращі умови та втілюємо в життя унікальні ідеї авторів. Подібна практика допомагає розробляти сучасні настільні ігри завдяки досвіду takamaka.com.ua. Разом з нами реалізують свої здібності та ідеї автори та ілюстратори, що, до речі, допомагає їм здобути популярність. Якщо вам цікаво співпрацювати з нами — звертайтеся до наших менеджерів, а ще ви завжди можете першими замовити нові настільні ігри українською для якісного відпочинку.

keyboard_arrow_up