ТОП настільних ігор для компанії за версією виробника ТакаМака

Якщо ви обожнюєте збіратися разом із друзями, але бажаєте урізноманітнити ваше дозвілля, варто подумати про цікаві настільні ігри для компанії. Адже настолки завжди дарують гарний настрій та можуть об’єднувати будь-яких навіть різних по характеру людей. 

настільна гра для вашої компанії takamaka

Наші лідери: цікаві настільні ігри для кола друзів

Щоб вибрати цікаві настільні ігри достатньо визначитися з жанром, кількістю гравців та їх віком, а найкрутіші варіанти ми вже готові вам запропонувати. Ми підготували для вас круту підбірку настолок бюро ігор Така Мака. Кожна гра має свій неповторний характер та подарує неймовірні емоції, зацікавить унікальним геймплеєм та чудовим дизайном з гарними ілюстраціями. Ознайомтеся з топовими варіантами від українського виробника:

  1. «Оказія». Обожнюєте солов’їну та хочете позмагатися з друзями у глибині ваших знань? Тоді «Оказія — українських слів фантазія» — ідеальна настільна гра для вашої компанії. Це карткова забавка з фішками та простими правилами, яка сподобається будь-якому гравцю від 8 років до… без обмежень!
  2. «Салон Пана Фарта» впевнено займає почесне друге місце. Ми ж зібрали для вас винятково круті настільні ігри, тому обов’язково замовте для кола друзів цю неповторну азартну настолку. Інтуїція, обчислення чи відвертий ризик? Перевірте себе з цією крутою грою.
  3. Замикає наш ТОП 3 «Несміяка». Якщо ви шукаєте джерело неповторних емоцій та нестримного сміху, саме подібні настільні ігри для компанії стануть слушним вибором. Чому? Та просто неможливо втриматися та не вибухнути, проте, мабуть, саме ви чи ваші друзі — стійкі та непереможні. 

Шукайте ці настільні ігри на сайті takamaka.com.ua, де переможці нашого Топу доступні для замовлень. 

Чому усі рекомендують купити настільні ігри від бюро Taka maka?

цікаві настільні ігри для компанії Така Мака

Ширяться чутки, що ваші друзі вже дізналися про круті та унікальні настолки українського виробника та хочуть купити настільні ігри Taka maka для веселих спільних вечорів. Вони мають рацію: наші настолки дійсно неповторні, цікаві та захопливі. Ось чому завзяті гравці звертаються до магазину Така Мака та вибирають настільні ігри для компанії, купити які дуже зручно онлайн:

готовоу нас власне виробництво з високим рівнем якості продукції та ретельним тестуванням кожної нової настолки;
готовоми створюємо сучасні настільні ігри, замовити які бажають усі, хто цінує та любить рідну мову;
готовоми розробляємо цікаві сюжети, вигадуємо чудових героїв та цілі світи;
готовонаші настолки ще й корисні — вони розвивають уяву та стратегічне мислення. 

Вибрати ігри настільні, купити варіант з нашого Топу чи підібрати іншу забавку зручно на сайті takamaka.com.ua. 

keyboard_arrow_up