Тонкощі вибору пазлів для малюка

Пазли для дітей — популярний та корисний вид розваги. Проте важливою умовою є правильний підбір складанок для малечі. Адже ідеальний вибір залежить не тільки від віку дитини та складності конкретної гри. Розберімось, як раціонально вибирати пазли для найменших, а також ігри для досвідчених гравців.

купити пазли для дітей takamaka

Корисні дитячі пазли: рекомендації щодо підбору 

Батьки зважають на різні тонкощі забавок для малечі: це може бути зовнішній вигляд коробки, якість деталей, особливості конкретної складанки. І правильно, дуже корисно звертати увагу на всі дрібниці, це гарантує врешті решт задоволення дитини та допоможе в її розвитку. Ми раді поділитися з вами інформацією про те, як вибирати дитячі пазли:

готовоПерше правило — врахування вікових обмежень. Вам відомо, що дрібні деталі небезпечні, адже їх може проковтнути дитина. Тому якщо ви хочете купити пазли для дітей, дивіться на рекомендації щодо віку гравців.
готовоВік дитини також пов’язаний з її здібностями та інтересами. Якщо складанка надто проста — гратися буде не цікаво. Коли ж ви обираєте надто складні пазли для дітей 3-4 років, вони просто не зрозуміють, як діяти. Інтереси варто враховувати обов’язково: поспостерігайте, чим цікавиться ваша дитина. Це можуть бути тварини, машинки, геометричні фігури тощо. Колір, стиль, особливості ілюстрацій — все має значення під час вибору пазлів для дітей молодшого віку. 
готовоТехнічні особливості складанок. Допомогти дитині розвиватися допоможе ігрова форма навчання. Складання окремих деталей — гарний приклад цього підходу. Тому, обираючи пазли для дошкільнят, приділяйте увагу оформленню на наявності бонусів. Наприклад, можна замовити дитячі пазли ТакаМака з подвійними правилами, додатковими завданнями, нестандартними рішеннями. 

Різноманіття сучасних ігор дозволяє кожному батьку правильно неквапливо підібрати пазли на 3 роки чи замовити на сайті takamaka.com.ua цікаві варіанти для досвідчених гравців з нетиповими варіаціями ігор. 

Які ж краще купити пазли для дітей в магазині Така Мака?

замовити дитячі пазли taka maka

Для привчання малюків до складанок варто обирати Така пазли з відмінностями, а також такі варіанти, де потрібно складати різні гарні фігурки. Подібні моделі будуть зрозумілими та корисними для ваших крихіток. Проте для досвідчених дітей варто купити дитячі пазли з іншим підходом до завдання: пропонуємо пазл Хука з персонажем з настолки «Чарівний світ» (в яку цікаво буде гратися разом). Ще один гарний варіант складанки — Час чи рік: ця гра допоможе дитині навчитися розуміння часу. За допомогою цих пазлів малеча швидше почне орієнтуватися в годинах, місяцях, днях. В інтернет-магазині ТАКА МАКА зручно підібрати цікаві сучасні пазли для дітей, купити які ми пропонуємо онлайн з доставленням по Україні. 

keyboard_arrow_up