Прокачай уяву та креативне мислення разом з Такамака — створюємо ігри разом!

Користь від настільних ігор вам точно відома, але й захоплює ще й безпосередньо процес створення власних забавок? Тоді ви знайшли найкращого помічника та провідника в цьому напрямку! Такамака пропонує відкрити для себе цікавий світ можливостей та створювати настільні ігри разом. Ми закликаємо авторів творчих проєктів працювати над нестандартними українськими забавками. А це не лише можливість втілити в життя задуми та ідеї, це — більше!

 бюро ігор takamaka

Настолки та їхнє створення — ваш власний розвиток

Будь-яка творчість позитивно впливає на загальний стан інтелекту та здібності людини. Розробка ж настолки — складна та нестандартна робота. Вона допомагає розвивати уяву людини, її особливі навички, а також розширює творчість. 

Співпраця з бюро ігор takamaka.com.ua позитивно вплине на здібності авторів, які мають цікаві задуми. Створення настолок — це:

розвиток креативного мислення, робота над пошуком нестандартних рішень, генерація нових ідей;
ефект на логічне мислення (настільні ігри під час створення вимагають спроможність людини розробляти складні завдання та вирішувати їх, що впливає на якість аналізу та вміння робити висновки);
вплив на комунікативність та розвиток соціальних навичок, адже настільні ігри українською мовою від нашого бюро— це взаємодія між гравцями, вона покращує взаєморозуміння та об’єднує;
розвиток уяви та просторового мислення (настолки містять нестандартні, фантастичні елементи та ситуації);
позитивний вплив на емоційний інтелект під час гри та її створення, коли треба продумати, як виявлятимуться емпатія, толерантність тощо.

Емоційний інтелект, розвиток творчих здібностей та креативного мислення — корисні риси настільної гри. А її створення — це додатковий бонус до скарбнички творчих здібностей. Готові прокачати свої навички? Маєте цікаві унікальні ідеї? Ласкаво просимо до співпраці:

настільні ігри Така Мака
  • інтернет-магазин настільних ігор пропонує вигідні та зручні умови;
  • наша команда запрошує вас поділитися власними проєктами (пришліть на нашу пошту astakamaka@gmail.com опис та правила, враховуючи різні елементи та особливості гри);
  • ми аналізуємо проєкт та працюємо над його покращенням;
  • Така Мака визначає важливі особливості (собівартість, кінцева роздрібна ціна гри, її різновид, кількість гравців тощо);
  • наша команда тестує проєкти (застосовуємо фокус-групи);
  • ми аналізуємо механіку та її унікальність;
  • наш магазин настільних ігор розробляє дизайн та виробляє кожну складову;
  • ми домовляємось з автором та узгоджуємо спільний договір. 

Якщо ви вперше бажаєте створюватисучасні настільні ігри,то маєте можливість зробити новий продукт, втілити ваші ідеї та прокачати навички. Додатковий бонус — збільшення вашої впевненості в собі!

Магазин настільних ігор пропонує співпрацю для бізнесу та корпоративних клієнтів

Ми відкриті для магазинів та мереж, які хочуть продавати унікальну продукцію нашого виробництва. Така Макавідомий магазин настільних ігор зі Львова, ми раді зустріти нових бізнес-клієнтів. Пропонуємо:

прозорі умови співпраці;
індивідуальність підходу під час формування гуртової ціни;
зручність доставки товарів;
якісний контроль за дотриманням ЄРЦ іншими продавцями;
медійну допомогу. 

До нас також звертаються особливі клієнти — корпоративні замовники. Для них ми пропонуємо розробку ігор «під ключ». Можливістьзамовити настільні ігри онлайн з урахуванням унікальних потреб — це найкращий спосіб придбати нестандартний подарунок. Здивувати колег чи конкурентів, сповнити гру корпоративним духом чи перенести власний образ — все можливо завдяки Така Мака. 

настолки для компанії Така Мака

А в нашому інтернет-магазині ви завжди можетекупити настільні ігри для компанії, сім’ї та дітей, вибрати забавку будь-якого жанру та отримати приємні знижки.

keyboard_arrow_up