Покращуйте свою солов'їну мову в ігровій формі разом з настолкою від Така мака

Навіть впевнені в собі люди будуть дуже здивовані цікавими характеристиками настолок Така Мака, які допомагають дізнаватися про нове та забуте з рідної мови. Хочете перевірити свої знання або просто бажаєте покращити солов’їну — робіть це у веселій формі за допомогою настільних ігор для компанії. Розвиток мовних навичок та здібностей корисний завжди, адже це допомагає дізнатися про цікаві та неочікувані риси рідної української. До речі, іноземцям також корисно гратися в настільні ігри українською: це приємний, веселий та дуже ефективний спосіб вивчити мову.

настільні ігри для компанії така мака

Цікаві настільні ігри для компанії — любов до солов’їної

Бюро настільних ігор Така Мака прагне допомагати людям знати власну мову глибше, милуватися її красою та насолоджуватися милозвучністю. Хтось з вас завжди розмовляв українською, хтось на неї переходить, а хтось — вивчає як іноземну. Кожному для покращення навичок підійде найліпший спосіб перевірки — цікаві настільні ігри для компанії. Ми створюємо кожну настолку українською, а дуже гарним прикладом є гра «Оказія».

Розповімо про її характеристики:

  • це авторська настолка для компанії, в яку можуть грати люди з 8 років без обмежень;
  • кількість гравців — від 3 до 6;
  • карткова гра містить правила та номерні фішки;
  • сенс — зібрати якомога більше карток, тобто це змагальна настолка, що сподобається гравцям, які люблять випробування на перевірку власних навичок;
  • особливість — асоціативна робота з діалектизмами, які, до речі, збагачують та прикрашають мову.

Проте не лише ця настолка допомагає розвивати мовні здібності, адже всі настільні ігри для компанії, родини та дітей від Taka maka створені українською. Якщо ви шукаєте варіант весело провести вільний час у колі гарної компанії колег чи друзів, немає кращого способу, ніж настолки. Тому, коли ви хочете купити настільні ігри, просто оберіть жанр, вік гравців та їх кількість, а ми обіцяємо вам справжнє задоволення, купу приємних емоцій та повне занурення в кожну гру. Живіть українською, грайте — українською!

настолки для компанії Така Мака

Чому наші настільні ігри купити варто та корисно?

цікаві настільні ігри для компанії Taka Maka

Нестандартні українські настільні ігри професійна команда Така Мака створює з любов’ю до своєї справи та бажанням дарувати кожному гарний настрій. Найкращий спосіб розважатися компанією — грати в настільні ігри, купити які ви можете вже зараз онлайн, не витрачаючи часу. Ми пропонуємо різноманітні варіанти для кожного випадку: настолки для кава-брейку, ігри для подорожі.

А головні переваги takamaka.com.ua:

  • продуманість кожної деталі;
  • завжди унікальна механіка;
  • досконалий дизайн;
  • висока якість кожного компонента;
  • любов до української;
  • великий вибір найкращих настільних ігор за жанрами та видами;
  • можливість замовити власну унікальну гру — ми з задоволенням зустрічаємо пропозиції та запити корпоративних клієнтів, кріейторів, клубів та інших замовників і творчих людей.

Саме так: ви можете не лише вибрати ігри настільні, купити якісні забавки українською, а навіть запропонувати авторський проєкт з метою розповсюджувати українську та допомагати іншим розвивати мову у такий веселий спосіб.

keyboard_arrow_up