Не Монополією єдиною... Які настолки можна підібрати для сімейного кола?

Хтось з батьків ще пам’ятає ігри дев’яностих років, наприклад, класичну Монополію? Ой-йой, годі вже згадувати про застарілу механіку та однакові правила! Все одно більшість батьків знайома з сучасними настолками, які допомагають проводити вільний час разом із дітьми. Є лише одна проблема — ваша родина вже сотий раз грає в наявні ігри та потребує чогось новенького та нестандартного. На допомогу приходить магазин настільних ігор Така мака та пропонує світ унікальних та креативних настолок.

настільні ігри купити Така Мака

Нестандартні сімейні настільні ігри: чудовий світ розваг для родини

Ще нещодавно гра Монополія була майже єдиним варіантом цікавого дозвілля для сімейного кола, проте сьогодні існують сімейні настільні ігри від креативного бюро Takamaka — а це унікальні та неповторні забавки українською мовою для всієї родини з цікавими правилами та нестандартною механікою.

готовоЗмагальна інтелектуальна стратегія Ель Шкарпетос дарує гарний настрій для кожного — дитини від 8 років, батьків та дідуся з бабусею. Це унікальна карткова настільна гра українською про фантазійне місто Делакруз, де відбувається феєричний ультрамарафон, в якому кожен з гравців має цікаву участь.
готовоУ сім разів більше задоволення подарує Сіміно — красива настолка з простими правилами та необхідністю активно ворушити звивинами. Грати може кожен від 7 до 99 років — обмежень немає, а задоволення гарантовано!
готовоНаші цікаві настільні ігри — це подарунок емоційному інтелекту. Мемка Мімка — 8 ігор для гарного гумору, розвитку пам’яті та відмінного настрою кожного члена родини від 3 років.

Всі ігри настільні takamaka.com.ua унікальні та креативні, вони не схожі на щось знайоме, а саме тому дарують нові емоції та урізноманітнюють дозвілля родини. А вибрати в нас можна будь-які настільні ігри, купити які зручно онлайн: змагальні, інтелектуальні, стратегічні та навіть азартні. Ми пропонуємо варіанти для подарунка та зручні настолки, які можна взяти з собою для розваг під час подорожі — адже вільний час не має задарма пропадати.

Чому всі так хочуть купити настільні ігри Така Мака

сімейні настільні ігри такамака

Ширяться чутки, що всі ваші сусіди вже знають, де можна купити настільні ігри нестандартного виду. Не гальмуйте та поспішайте вибрати в магазині Така Мака унікальну настолку українською мовою для своєї родини, яка дарує гарний настрій та об’єднує гравців.

Така Мака створює всі настільні ігри сімейні з урахуванням вікових категорій та пропонує варіант для різноманітної компанії. Нашими перевагами є:

  • висока якість кожної гри, її стильний дизайн та зрозуміла механіка;
  • гарний асортимент за жанрами та видами;
  • допомога консультантів та якісне обслуговування;
  • створення сучасного україномовного продукту;
  • виключна унікальність кожної гри;
  • застосування креативних ідей та неповторних правил.

Кожна настільна гра, купити яку ви можете вже зараз в онлайн-магазині Така Мака, — це найкраща розвага для усієї вашої родини!

keyboard_arrow_up