Маєте своє уявлення про настільні ігри? Розкажіть нам — а ми втілимо це в реальність

Чи може бути створення настільних ігор власноруч реальністю? Так, це можливо разом з потужною командою бюро ігор Taka-maka, яке втілює в життя ваші різноманітні цікаві ідеї. Ми готові зустрічати нестандартні підходи до настолок та допомогти реалізувати цікавий проєкт.

цікаві настільні ігри такамака

Що пропонує видавництво настільних ігор: Така Мака відкрита для авторів та творчих людей

Якщо ви та людина, яка не просто обожнює цікаві настільні ігри, а також має незвичайну ідею, ласкаво просимо до нас. Наше унікальне видавництво настільних ігор Така Мака відкриває океан можливостей. Ви любите настолки та знаєте, як їх покращити, або у вас з’явилася незвична яскрава ідея? Наш крутий інтернет-магазин настільних ігор готовий зустрічати ваші пропозиції, особливо ми раді всьому новому та нестандартному. Не проґавте можливість реалізувати ваш чудовий проєкт! А зробити це разом з нами просто та зручно. Ви надсилаєте нам готову гру, правила, особливості механіки тощо, а ми обов’язково розглянемо кожну ідею та професійно протестуємо найкращі проєкти. А результат — розробка настільних ігор вашого авторства, повне виготовлення настолки та надалі — велика кількість щасливих покупців, які зможуть придбати вашу гру.

Українські виробники настільних ігор все більш радують ігроманів, а Така Мака запевнює:

  • розробка настолок завдяки нашому досвіду гарантує відмінний результат;
  • кожен охочий може реалізувати свою ідею за допомогою професійної команди;
  • разом з Така Мака ви допоможете просувати настільні ігри українською — а це дійсно актуально;
  • настолки — це не лише весела розвага, а й корисне проведення вільного часу;
  • співпраця з нашим бюро гарантує відмінний настрій.

Ми раді зустрічати художників, конструкторів, дизайнерів. Також до нас звертаються корпоративні клієнти, які бажають отримати унікальну гру.

створення настільних ігор taka maka

Магазин настільних ігор Львів: бюро Taka-maka — це вигідно та продуктивно

Наш досвід співпраці з авторами та творчими особистостями глибокий та цікавий, а саме тому велика кількість зацікавлених людей вибирає магазин настільних ігор зі Львова: Taka-maka пропонує не лише корисні, але й вигідні умови співпраці:

готовоми активно працюємо з провідними магазинами та гуртовими клієнтами, серед яких варто зазначити Акварель, Віват Канцелярію, Книгарню “Є”, Будинок іграшок, а також Ігромаг, Lord of board, Октопус;
готовонастільні ігри takamaka.com.ua — це поєднання продуктивності процесу з високою якістю готового продукту;
готовонаші умови завжди відкриті та вигідні для кожного клієнта та автора;
готоволюбов до української мови, яка об'єднує 40 мільйонів людей;
готовоа головна особливість співпраці з Така Мака — суміш гарного настрою з великими можливостями

Тепер ви знаєте, що в місті Львів є чудовий магазин настільних ігор, якій із задоволенням співпрацює з кожною креативною людиною та пропонує гарний результат спільної роботи.

keyboard_arrow_up