Як пазли допомагають у покращенні пам'яті? Поради від українського бюро настільних ігор Така Мака

Ігри в дитинстві — це не лише веселе дозвілля, але й спосіб знайомства зі світом. Активні, настільні чи розмовні — будь-яка гра розвиває дитину: хлопці та дівчата кожен день дізнаються про щось нове, розкривають власні можливості, спроможності, інтереси. Граючи, дитина розвивається та набуває навичок — інтелектуальних, фізичних, емоційних. Цікаво, як на розвиток впливають дитячі пазли? Ваше улюблене бюро ігор Taka Maka розповідає.

розвиваючі пазли для дітей такамака

Пазли дитячі: як вони допомагають розвитку дитини

Мабуть, кожен з батьків відразу скаже, що пазли дитячі мають великий корисний вплив на пам’ять. Це правильно, адже складання окремих елементів загальної картинки по перше допомагає у запам'ятовуванні. Безумовно, варто підкреслити ще й вплив на дрібну моторику, координацію рухів та розвиток логічного мислення.

Це загальна користь від будь-яких розвиваючих пазлів для дітей, але унікальні ігри від Такамака мають цікаві особливості:

  • наші пазли допомагають розвивати просторове та стратегічне мислення, цілеспрямованість дітей;
  • вони креативні та несхожі на інші (наприклад, двосторонні), а тому пропонують нестандартні підходи та рішення;
  • пазли для дітей 3-4 років з відмінностями мають додатковий корисний вплив на пам’ять, адже вони спрямовують спроможність розрізняти та узагальнювати, об’єднувати елементи та краще запам'ятовувати картинку.

Нестандартні розвиваючі пазли для дітей від 3 років допомагають розвивати уважність та спостережливість. Дитина вчиться робити якісні описи загальної картинки та знаходити найважливіше, цікаве та особливе, а все це допоможе розвиватися надалі — під час перших років навчання. Унікальні пазли для дітей 3 років мають спеціальне поле для складання та відрізняються відсутністю замків. Кожна така гра розроблена та створена завдяки досвіду та знанням професійних педагогів та психологів.

купити пазли для дітей Така мака

Чому не просто варто купити дитячі пазли Така Мака, а навіть корисно це зробити

Бюро найцікавіших та унікальних ігор takamaka.com.ua створює найкраще для кожного — від малечі до дідусів. Для найменших ми пропонуємо дитячі розвиваючі пазли, купити які варто обов’язково, адже вони мають різноманітний корисний вплив на розвиток дитини. А створюємо кожну гру ми самостійно, застосовуючи великий досвід фахівців та наш завжди гарний настрій разом з бажанням дарувати радість та задоволення. Купити пазли для дітей від бюро Така Мака варто ще й тому, що це насолода для очей: наших професійних ілюстраторів надихає любов до всього прекрасного, вони прагнуть кожен день створювати світ щастя для дітей.

А найприскіпливіші батьки будуть задоволені тим, що Така Мака застосовує для виробництва ігор натуральну безпечну для малечі сировину — це ще одна вагома причина вибрати нас ти купити дитячі пазли в нашому інтернет-магазині, де це зручно та просто робити.

keyboard_arrow_up